Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nők vágyfokozása - potencia növelés képes leírás - Potencia, Impotencia.tlap.hu
részletek »

Nők vágyfokozása - potencia növelés - Potencia, Impotencia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: potencia.tlap.hu » Nők vágyfokozása - potencia növelés
Keresés
Találatok száma - 4 db
Frigid-e a frigid nő?

Frigid-e a frigid nő?

Két nagy csoportját különböztetjük meg ennek a szexuális problémának, amit inkább anorgazmiának, orgazmus zavarnak , libidó hiányának /az esettől függően/ hivunk. Elsődleges / primér/ frigiditás , ha a nő soha életében senkivel / sőt önkielégitéskor sem volt képes szexuális izgalomra, orgazmusra.. Ez szerencsére nagyon ritka. Ezek a nők gyakran gondolkodnak a szex alatt, képtelenek az erotikus érzésekre koncentrálni. Gyakran nem értik, miért kell ekkora hűhót csapni a szex körül. Úgy gondolják, hogy az valami elsődlegesen férfiak számára "kitalált" dolog. Az érzéketlen nő pszichoszexuális fejlődése általában nem volt zavartalan. Okai között meghúzódhat tudattalan konfliktus, amely hatására ellenérzés alakult ki a nemiség ill. a férfiak iránt, vagy a nőiségével kapcsolatos problémák, ami önértékelési zavarban nyilvánul meg. Már az az érzés is, hogy meg kell felelnie, meggátolhatja a nőt abban, hogy igazán elengedje magát. A mély, tudattalan konfliktusokon túl közvetlenebb enyhébb okok is gátolhatják az egészséges szexuális viselkedést. Tulajdonképpen bármilyen eredetű félelem, szorongás, harag megzavarhatja azt.

Kísérleti vágyfokozó nőknek

Kísérleti vágyfokozó nőknek

A szexuális zavarokkal foglalkozó kutatások az eddigiekben szinte kizárólag a férfiak impotenciájának vizsgálatára korlátozódtak, ám a legújabb tudományos vizsgálódás a női szexuális zavar (FSD, Female Sexual Dysfunction) okaira és orvoslására irányul.

Potencianövelő hormon

Potencianövelő hormon

A hormonhelyettesítő terápia potencianövelőként működhet a menopauza utáni időszakban lévő nők számára - derült ki egy wellingtoni kutatásból. A kutatás, amely 2130 új-zélandi, ausztrál és angol hölgy bevonásával zajlott, rámutatott, hogy azoknak a nőknek, akik ösztrogént és progeszteront szedtek, jobb lett a szexuális életük, jobban aludtak, és kevesebb ízületi fájdalmat éreztek. A kísérletbe bevont nők átlagéletkora 62 volt, és a legtöbben már a menopauza időszakában voltak, tünetek nélkül vagy igen kevés tünettel.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Természetes vágyfokozó tippek Nőknek

Természetes vágyfokozó tippek Nőknek

Potencianövelés és merevedési zavar kezelése gyorsan és hatékonyan! Szeretne Ön is vadabb, tartalmasabb, izgalmasabb szexuális életet? Természetes növényi kivonatból készült vágyfokozó és potencianövelő szerek széles választéka várja Önt a webáruházunkban, melyek közt Ön is megtalálhatja a legjobb megoldást a merevedési zavar és potencianövelés kezelésére. A növényi kivonatból készült vágyfokozó és potencianövelő szerek az Ön szexuális életét is jobbá tehetik. Felejtse el a merevedési zavar okozta kellemetlenségeket! Legismertebb vágyfokozó és potencianövelő készítményeink a maca növényből készült kapszulák, melyek szexuális vágyserkentő, vágyfokozó hatásukkal már több ezer hölgyen és férfin segítettek világszerte a merevedési zavar és potencianövelés kezelésében.

Tuti menü