Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csábító ételek, receptek - potencia növelés képes leírás - Potencia, Impotencia.tlap.hu
részletek »

Csábító ételek, receptek - potencia növelés - Potencia, Impotencia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: potencia.tlap.hu » Csábító ételek, receptek - potencia növelés
Keresés
Találatok száma - 4 db
5 szexi házi kencefice

5 szexi házi kencefice

Biztosan olvastál már afrodiziákumokról, de talán még nem próbáltad magad elkészíteni őket. Pedig nem nehéz, és közben a szerelmedre gondolhatsz! A szépségápolás igen kellemes része, ha otthon készíted el kenceficéidet. Ha pedig az alábbiakkal pepecselsz, akkor igazi csábító boszorkánynak érezheted magad. Miközben készíted őket, gondolhatsz a rád váró erotikus élményre. Illatos rózsakrém női intim testrész állandó behatásnak van kitéve. A legtöbben borotválják, de a szoros bugyik is kidörzsölhetik a bőrt. Az alábbi finom nyugtató krémmel bársonyossá és érzéki illatúvá varázsolhatod magad. Használd borotválás után, esemény előtt.

A legjobb afrodiziákumok

A legjobb afrodiziákumok

Az afrodiziákumok használata hosszú időkig nyúlik vissza. A Föld különböző népei különleges gyógynövényekkel, kellemes ízek és illatok felhasználásával igyekeztek fokozni szexuális étvágyukat. Ma, mintha több szexuális problémánk lenne, talán a stressztől, a rohanástól, a sok gondtól. Most megmutatjuk, mivel dobhatja fel unalmas szexuális életét. Maga az elnevezés Aphrodité, a szerelemistennő nevéből ered. A vágykeltő szerek körébe tartozik számtalan gyógynövény, fűszer, és mindennapi étrendünkben is fellelhető élelmiszer. Azonban egyes növények serkentő hatása tudományosan nem bizonyított, jótékony hatásukat évszázadok tapasztalata bizonyítja. A legtöbb anyag a szervezet vérkeringésének javításával, az örömhormonok felszabadításával, vagy éppen a stressz oldásával segít a nemi élet javításában. Mivel az afrodiziákumok természetes, az emberi szervezetet javító anyagok, napi szintű fogyasztásuk egész életünk során segíthet egészségünk megőrzésében.

Szexualitásra serkentő fűszerek

Szexualitásra serkentő fűszerek

Az élet szerelem nélkül fűszertelen, a szerelem szex nélkül sótlan, az ételek fűszer nélkül pedig élvezhetetlenek, csaknem ehetetlenek. A fűszerek az ételek ízét és színét adó, étvágygerjesztő anyagok. Feladatuk az eledelek kívánatossá tenni, emelni az élvezeti értéket, továbbá az emésztőszervekre kellemes ingert gyakorolni. Az eledelek legnagyobb része fűszerezés nélkül élvezhetetlen, sőt csaknem ehetetlen.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Vágykeltés konyhatündér módra

Vágykeltés konyhatündér módra

Ahol kínaiak élnek nagyobb számban, mindenütt megtalálhatók azok a furcsa boltok, amelyekről a kínálat alapján a gyanútlan idegen nem tudja eldönteni, hogy fűszereshez, gyógynövényboltba, avagy patikába lépett-e be. Az ilyen üzlet apró, szárított halat és rákot, algát és más tengeri növényt éppúgy árul, mint ismeretlen eredetű és rendeltetésű port, őrleményt, gyógynövényt. A mérés patikamérlegen történik, a fizetéshez mégis mélyen a pénztárcába kell nyúlni.

Tuti menü