Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Andrológia - orvosi megoldás - potencia, impotencia képes leírás - Potencia, Impotencia.tlap.hu
részletek »

Andrológia - orvosi megoldás - potencia, impotencia - Potencia, Impotencia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: potencia.tlap.hu » Andrológia - orvosi megoldás - potencia, impotencia
Keresés
Találatok száma - 7 db
A potenciazavar diagnosztizálása. orvoslási módjai

A potenciazavar diagnosztizálása. orvoslási módjai

A férfiak legszörnyűbb rémálma, hogy egyszer majd "felsülnek", hímvesszőjük nem működik, alig vagy egyáltalán nem lesz merevedésük. S ha ez bekövetkezik, kitör a pánik. A férfiak legtöbbje legalább egyszer átél ilyet, csak az nem mindegy, mit kezd vele: megérti a helyzetet vagy ettől fogva szorongóvá válik, kétségbe esik.

Az erectilis diszfunkció vascularis háttere

Az erectilis diszfunkció vascularis háttere

Az erectilis diszfunkció - régebbi terminológiával: potenciazavar - az utóbbi években nemcsak a beteg férfiak körében, az orvostudományban is az érdeklődés középpontjába került. Ma az erectilis diszfunkciót a cardiovascularis betegségek prediktoraként fogjuk fel. Míg régebben elsősorban pszichés eredetű zavarnak tekintettük a problémát, mára egyre nyilvánvalóbb az összefüggés az érrendszer változásával.

Egy régi - új tudomány

Egy régi - új tudomány

Az orvostudomány fejlődésével a hosszú évtizedek során egyre több, egyre kisebb betegcsoporttal foglalkozó szak alakult ki, és mára már teljesen természetes, hogy pl. a fogakkal a fogorvos, az izületi megbetegedéssel a reumatológus, a nőkkel pedig külön nőgyógyász foglalkozik. Jogos a kérdés, vajon van-e olyan ága az orvostudománynak, amely kifejezetten a férfiakkal, a férfi-problémákkal foglalkozik. Ez, a laikusok számára még aránylag ismeretlen tudományág az andrológia (férfigyógyászat). Pedig a férfigyógyászat nem új keletű. Magyarországon a negyvenes évek elején alakult ki, és a magyar andrológia mindig is ismert és elismert volt az európai és amerikai társszakmák körében.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Erekciós problémák: merjünk beszélni róla!

Erekciós problémák: merjünk beszélni róla!

Az erekciós (merevedési) zavarok számos férfi és partnere életét keserítik meg. Félelem a probléma megbeszélésétől, az esetleges orvosi kezeléstől, netán a férfiasság elvesztésétől - mind-mind lelki válságba sodorhatja a férfit. A szakorvosi segítségen kívül a társ szerepe, intelligens reagálása döntő fontosságú lehet az állandósulni látszó aggodalom eloszlatásában és a kudarcélmény megszüntetésében.

Félárbocon a zászló: a férfiklimax

Félárbocon a zászló: a férfiklimax

Sokan nem tudják, miről is van szó, amikor szóbakerül a férfiklimax, és egyből a kapuzárási pánikra asszociálnak, pedig a téma nem redukálható le pusztán ennyire. Vajon létezik-e a férfiklimax, és ha igen, mik a tünetei?

Kudarc ellen pirula?

Kudarc ellen pirula?

Az erekciós diszfunkció - merevedési zavar - világszerte legalább 152 millió férfit érint. Európában 31 millióan szeretnék férfiasságukat visszakapni. Magyarországon csaknem 1 millió férfi - erekció hiányában - képtelen ugyanennyi nőnek szerelmet adni...

Mr. Clinic

Mr. Clinic

Fő elveink: - diszkréció, adtok bizalmas kezelése A bennünket felkeresők különlegesen intim problémáira tekintettel a diszkrécióra fokozottan ügyelünk. A páciensek vizsgálata és a megbeszélés természetesen négyszemközt zajlik. Csak a kezeléshez szükséges adatokat rögzítjük , azokhoz kizárólag az orvos fér hozzá , az adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük.

Tuti menü